Vendégposzt: Vörösbor (de) Minõségi tollából:
Együtt lehet fõzni a karfiolt a tojásokkal sós vizben. Épp csak 10percet-elég neki, hogy szokja a sütõ melegét majd.
Tepsi kiken kis vajjal,és mehet a rakottas.
Alulra besamelt, majd tojás:
és a karfiol.
Kis füstölt ez az-de enélkül is finom.
A végén az öltözéket besamellel zárom-és mehet a sütõbe.
Bármit elbir, kinek-kinek ízlése szerint, és ha akarom akkor egy könnyû étel ha akarom akkor tehetem férfiasabbá is.
Nekem valahogy nem jutott volna eszembe sosem,a karfiolt és a fõtt tojást összerakni, de annyira finom, hogy elhoztam az olaszoktól ezt a receptet, és aki teltebbé szeretné, az nyugodtan tehet a tetejére reszelt parmezánt is.
Én most nem akartam, mert véletlenül rendkívûl ízesre sikeredett a besamel és megelégedtem a sajt nélküli felsõrésszel.