Vettem egy szép, ám kicsiny borjú karajt a piacon. Ezt kellene elkészítenem egy igencsak picky hölgynek (a feleségem) és magamnak ünnepi vacsorára.
Mivel ezen a blogon sokkal jobb szakácsok kommentelnek, mint én vagyok, hát feladom a leckét:
Az alább bemutatott 85 dekás borjúkarajból kellene a legjobbat kihozni.
Feltételek:
- Gomba, hal, vadhús és csillagánizs nem játszik - feleségem azokkal nincs barátságban.
- A húst beáztattam 6%-os fiziológiai sóoldatba, mielőtt valami baja lenne. Most éppen -1 C maghőmérsékleten várja a lehetőségeket.
Az ajánlatokat mind megfontolás tárgyává teszem, és a végeredményről pedig részletes posztot készítek.
Mivel soha nem készítettem borjút, így mindenki egyenlő eséllyel indul. (Azért 7 csontos marharostélyost már grilleztem :)
Úgy érzem, hogy a kommentelő csapat igenis képes jobbat alkotni, mint én, vagy bármely szuper séf, hát legyetek szívesek segítsetek!