Egyesek felzúdultak, amikor néhány boltban megjelent a "csirkecomb farrésszel" nevezetû darabja a baromfinak, hogy olyan nincs, meg az vacak, meg egyéb ...
Zabafalatok
Ül a két liba délelőtt tízkor az irodában és majszol. Ropogtatják a kekszet - melyet mostanság a kies Szlovákiában gyártanak, és arról a magyar ...
Három guacamole recept, mert három a magyar igazság
Töltött káposzta III
Bő fél év telt el azóta, hogy utoljára töltött káposzta jelent meg a blogon, itt volt hát az ideje neki. Az általam készített változat sokban ...
Thai vacsora kacsával, garnélával és csili szósszal
Amióta megfõztem az édes csili szószt, kisért álmomban az USA-ban rendszeresen fogyasztott Duck and Shrimp Chili Sauce étel, és ahhoz tartozó ...
Kolbász
Mindenképpen fontosnak tartom előrebocsátani, hogy nem vagyok egy Csomolungma a kolbászkészítés széles horizontján, csak amolyan botcsinálta ...
Tatárbifsztek
Hivják még tatárbélszínnek, vagy tatárhúsnak is. Még a szocializmusban is volt néhány jobb étteremben. Híres volt a Berlin a Lenin körúton, de a ...
Vörösboros marhapörkölt tarhonyával
Nem egy ritka étel, csak én még nem fõztem. Már napok óta csak szénhidrát, meg zöldség az étkem, igencsak rákívántam egy kis húsra. ...
Beigli ... FRISSÍTVE!
Csontleves türelmetlen ember módjára
A csontleves nem türelmetlen embernek való. Pontosabban - hogy igazítsak mondandómon -, a csontleves-főzés nem türelmetlen embernek való passzió. A ...