Hirdetés

Hirdetés

Blogkocsma

"Tegnap véletlenül olyan finomat főztem..."



Nincs ennek más baja, csak hogy piros tányérba tettem ...
Eszünk, iszunk, traccsolunk és jól érezzük magunkat. Recepteket is megosztunk egymással, de szívesen olvasunk utazásról, vagy művészetről! Bárki látogatót nagy szeretettel fogadunk - hátha törzsvendég lesz. 2012 április óta több, mint két és félmillióan töltötték le valamelyik oldalunkat. Ennek nagyon örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy sokan olvasnak is minket! Reméljük, érdemes dolgoznunk, és továbbra is sok olvasónk lesz!

Friss topikok

  • Boar.: @kobold63: Megfogtál, a kolbászt, szalámit szigorú receptúra szerint készítem de a májast, a hurká... (2018.11.14. 23:15) Csilis bab
  • kobold63: @Waka:@Andrass9: @Az amatőr hagyományörző: @csigafrédi: Úgy gondolom, legalább is részemről, igaz... (2018.11.14. 03:12) Rakott krumpli lusta módra
  • Andrass9: @Waka: Nálunk már nincs se szelektív szemétszállítás, se zöldhulladékszállítás, pedig két óriási d... (2018.11.11. 17:07) Kacsacomb rilette avagy sült kacsacomb saját zsírjában eltéve
  • Dikusz: @Andrass9: Mi azt a tuggyukmit le sem merjük írni, csak pk-nak említjük.:) (2018.11.08. 22:13) Chipotle paprikakrém házilag
  • Dikusz: @kobold63: Már nem az igazi, több poszttal van már utána. (2018.11.08. 12:55) Farkasköröm

Bejegyzések

Ahol más receptek is vannak ...

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye

A nap vicce


Címkék

A1 (5) A1 marinád (2) áfonya (3) Aji Crystal (4) alaplé (61) alma (27) almaecet (12) almaszósz (3) Ancho Gigantea (2) Andor Csaba (2) Angus (4) Anikó sajt (2) aprólék (3) arborio rizs (8) aszkorbinsav (3) avokado (5) ázsiai bolt (2) bab (12) babér (32) babérlevél (32) bableves (2) bacon (26) Balaton (2) balzsamecet (8) bambuszrügy (2) banán (2) baracklekvár (5) bárány (6) barbecue (9) barbecue csirke (2) barbeque (8) barnacsiperke (3) barnacukor (16) barna csiperke (4) barna sör (2) barna vaj (4) baromfi (2) barramundi (2) Barramundi (2) basmati rizs (2) bazsalika (3) bazsalikom (42) bazsalikomsó (7) bbq (6) BBQ (11) bbq oldalas (3) BBQ szósz (5) Bechamel (2) bélszín (8) besamel (5) betütészta (4) biga (2) biovegeta (6) Bird Eye (2) birka (2) birs (6) birsalma (3) birskörte (4) bl112 (2) bor (18) bőr (2) borecet (9) borfesztivál (2) borjú (3) borjúalaplé (2) borjúcomb (3) borjúláb (3) borjúlábszár (2) bőrke (5) boróka (4) borókabogyó (22) bőrősháj (2) bors (194) borsikafü (4) brassói (2) brindza (2) bükkfa fűrészpor (3) bulgur (3) burger (3) burgonya (11) búzadara (4) búzafinomliszt (24) búzasikér (2) Cajun (3) cajun (3) cajun fűszerkeverék (14) Camembert (2) camembert (2) carbonara (2) cayenne (2) cayenne bors (6) cékla (11) cérnametélt (2) cheddar (4) Cherie (2) Chérie (3) chili (7) chipotle (3) churut (2) citrom (57) citromfű (12) citromhéj (25) citromlé (29) citromnád (10) citromsav (2) citronát (4) coleslaw (2) comb (2) cranberry (2) Creole (2) creole (3) creole fűszerkeverék (3) creole seasoning (2) csalamádé (2) csalán (2) császár (2) császárgomba (4) császárhús (5) császárszalonna (3) csemegeuborka (4) csemege uborka (3) cseresznye (4) csevapcsicsa (2) csiga (3) csili (40) csilipaprika (40) csilipaszta (19) csilipehely (2) csilipor (3) csiliszósz (3) csili krém (11) csillagánizs (2) csiperke (17) csipetke (11) csipsz (2) csirke (22) csirkeaprólék (2) csirkecomb (18) csirkecomb filé (5) csirkemáj (7) csirkemell (14) csirkemellcsont (5) csirkemell filé (3) csirkeszárny (9) csodahüttő (9) csokoládé (7) csombor (14) csombord (3) csont (4) csontalaplé (3) csontvelő (2) csuka (3) csülök (25) csusza (2) cukkíni (16) cukkini (9) cukor (97) cukorborsó (6) curry (19) currypaszta (9) C vitamin (3) dagadó (5) dara (2) daragaluska (2) darálthús (28) datolya (2) datolyaparadicsom (2) degesz (2) dió (24) disznózsír (2) ecet (16) édeskömény (15) egres (3) élesztő (47) ementáli (4) eper (4) eperlekvár (2) étcsokoládé (5) ételfesték (2) étkezési keményítő (5) étolaj (3) étterem (2) ezüsthagyma (6) fácán (2) fafülgomba (8) fahéj (29) fánk (3) farhát (4) Farkas András (14) farok (3) fartő (2) fasírt (2) fehérbor (18) fehérbors (39) fehérhagyma (6) fejes káposzta (5) fejtettbab leves (2) fejtett bab (3) feketebors (81) fenyőmag (3) feta (6) filé (2) fokhagyma (310) fokhagyma granulátum (9) füge (4) füst (8) füstölény (2) füstölő (4) füstölt (4) füstölthal (2) füstölt csili (16) füstölt csülök (7) füstölt fokhagyma (2) füstölt kolbász (8) füstölt oldalas (4) füstölt paprika (2) füstölt sajt (5) füstölt só (2) füstölt sonka (5) füstölt szalonna (6) galambbegy saláta (4) galangal (4) galuska (4) garam masala (3) garnéla (10) garnélarák (5) gépsonka (3) gersli (2) gesztenye (3) gesztenyemassza (3) gévagomba (3) ghí (30) ghi (3) gluténmentes (2) gnocchi (3) gomba (57) gombapor (4) gombóc (4) Gordon Ramsey (2) gorgonzola (2) görögszéna (2) görög BBQ (3) Gouda sajt (3) grana padano (2) gravlax (2) gravy (3) grill (11) gríz (5) grrr (5) Gruyere (2) guacamole (2) guba (2) Guinness (2) gulyás (4) gulyáskrém (2) gulyásleves (2) gyíkhús (2) gyökér (66) gyömbér (85) gyöngytyúk (2) habanero (6) habarás (2) habcsók (2) hagyma (240) hagymakarika (2) hagymalevespor (5) hal (13) halászlé (2) halsaláta (3) halszósz (14) halványító zeller (3) hamburger (4) harcsa (6) hátszín (12) helcli (2) hétfűszer (2) himalájasó (3) homár (2) húsgombóc (2) húslé (3) húsleves (14) húsos szalonna (8) húsvét (2) hybrid pepper (2) Impala (4) irdalás (2) jalapeno (20) jalapeño (16) Jamaican Jerk (2) Jambalaya (2) jázmin rizs (3) Jerk fűszerkeverék (2) joghurt (18) juharszirup (2) juhtúró (5) kacsa (11) kacsacomb (5) kacsaháj (4) kacsamáj (6) kacsamell (7) kacsanyak (3) kacsazsír (32) kacsazsir (2) kacsazúza (3) kaffir lime levél (3) kagyló (8) kakaó (7) kakas (7) kakukkfü (50) kakukkfű (35) kalács (5) kalamata (2) kaliforniai paprika (6) kápia (24) kapor (29) kapormag (7) káposzta (12) kapri (3) kapribogyó (11) karaj (10) karajcsont (2) karaláb (20) karalábé (20) karamell (3) kárász (5) kardamom (20) karfiol (19) kávé (2) kecsap (5) kecskesajt (2) kecskeszarv (2) kefir (2) keksz (2) kelbimbó (4) kelkáposzta (17) keményítő (6) kemény sajt (2) kenyér (22) kenyérlepény (2) kenyérliszt (18) kerekrépa (4) keszeg (3) ketchup (7) kifli (13) kiflikrumpli (4) kígyóuborka (2) királyrák (3) knédli (3) kocka (2) kocsonya (3) kocsonyahús (2) kókusz (2) kókuszkrém (2) kókuszreszelék (4) kókusztej (8) kolbász (20) kolbászhús (4) köles (3) kolozsvári (9) kolozsvári szalonna (11) kömény (59) köménymag (10) konyak (3) könyv (2) koriander (26) koriandermag (16) köröm (19) körte (7) kötözősaláta (2) kovász (14) kovászos uborka (6) krémleves (3) krémsajt (14) kremsi mustár (2) krumpli (112) krumplileves (2) krumplipüré (4) krumplis tészta (2) kukorica (15) kukoricadara (4) kukoricakeményítő (3) kukorica dara (3) KungPao (8) kurkuma (12) kuszkusz (3) láb (2) lábszár (12) lamb (2) langalló (2) lapcsánka (2) lapocka (9) laskagomba (8) lazac (8) lecsó (26) lecsókolbász (3) lecsópaprika (3) lekvár (9) lemezes túró (2) lencse (12) lenmag (3) lepcsánka (3) lestyán (3) leveles tészta (7) leves (6) leveskocka (3) liba (2) libacomb (6) libaháj (4) libamáj (5) libaszárny (2) libazsír (15) lilahagyma (24) lila hagyma (8) lila spárga (2) lime (34) lime levél (6) liszt (77) Lucullus (5) lucullus (3) lúdgége (2) Maasdamer (3) Maasdammer (2) madártej (3) Mágnás (2) máj (4) majonéz (20) majoranna (62) mák (10) makaróni (2) makréla (2) malacfej (5) malackrumpli (2) malátaliszt (2) mandula (9) mandulaliszt (2) mangold (7) mángold (3) marcipán (2) marha (5) marhacomb (3) marhacsont (9) marhahús (4) marhalábszár (3) marhalapocka (2) marhanyak (11) marhaoldalas (4) marhaszegy (6) marokkói citrom (2) marokkói fűszer (3) márványos hús (2) mascarpone (4) mazsola (18) meggy (8) még pálinka (2) metélt (2) méz (18) mikró (2) miso (2) miszo (2) mogyoró (4) mogyoróhagyma (37) Montreal steak fűszer (4) mozarella (3) mozsár (4) mozzarella (5) mussel (2) must (4) mustár (56) mustármag (16) mustármagliszt (3) mustárpor (2) NaBe (4) nagykocka (2) napraforgómag (2) narancs (5) narancshéj (4) narancslé (3) nátriumbenzoát (2) nektarin (3) nokedli (9) nyárs (2) nyelv (2) nyúl (2) ökörszív (3) olaj (11) olajbogyó (6) oldalas (29) olíva (2) oliva (16) olívabogyó (2) olivaolaj (85) olívaolaj (7) orda (2) ördögszekér (5) oregano (38) oregánó (4) öregtészta (2) őrölt kömény (3) őszibarack (2) osztrigaszósz (6) pác (4) pácolás (2) pácsó (4) padlizsán (16) padlizsánkrém (2) palacsinta (6) palacsintasütő (2) pálinka (4) pamóka (3) pancetta (3) panír (4) paprika (29) paprikacsuma (22) Paprikakrém (8) paprikáskrumpli (2) paprikaszósz (3) paradicsom (112) paradicsomlé (21) paradicsompüré (23) paradicsom paprika (2) paradicsom szósz (3) paraj (5) parmezán (25) parmigiano reggiano (2) párolt hal (2) pástétom (3) paszternák (11) patisszon (3) pecorino (5) pecorino romano (9) pecsenyekacsa (3) pereszke (2) pesto (3) petrezselyem (112) petrezselyemgyökér (16) petrezselyem levél (29) pirítós (3) pirospaprika (54) piskóta (8) pisztráng (4) pite (5) pizza (3) PO (4) pogácsa (5) polip (2) ponty (8) porcukor (6) póréhagyma (18) pörkölt (10) portobello (3) prézli (24) pritamin (2) provence-i fűszerkeverék (2) puffancs (2) puha hátszín (2) puliszka (4) pulled pork (2) pulyka (2) pulykacomb (6) ragu (3) ráklé (2) rántás (5) rántotthús (2) reggeli (2) remulád (3) répa (7) retek (5) réteslap (2) rétesliszt (9) ricotta (2) rikotta (7) rilette (2) ritkacsont (2) rizottó (3) rizottó rizs (4) rizs (31) rizsbor (2) rizsecet (2) rizskoch (2) rizsliszt (3) rizstészta (2) rókagomba (3) római kömény (33) római saláta (8) római tál (2) rostélyos (12) rozmaring (54) rozsliszt (6) rub (2) rum (14) sáfrány (11) sáfrányos rizs (2) sajt (41) sajtfonat (2) sajtok (2) saláta (5) salátaöntet (5) salotta (34) salsa (2) San Marzano (2) sárgabarack (2) sárgabarack ág (2) sárgaborsó (3) sárgarépa (117) sárga laska (2) savanyúkáposzta (5) savanyúság (2) savanyú káposzta (8) serrano paprika (7) sertés (2) sertéscomb (8) sertéscsont (2) sertésfej (3) sertésköröm (3) sertéslapocka (2) sertésnyelv (3) sertészsír (18) shiitake (2) shimeii (2) shimeji (4) shitakee (6) shrimp (4) SHU (2) sikér (9) snidling (17) (170) sodó (3) sólet (2) sonka (16) sonkahagyma (4) sópehely (2) sör (31) sós citrom (3) sous vide (3) spagetti (14) spagettiszósz (5) spagetti szósz (4) spárga (24) spenót (34) Spicy Fiesta (7) steak (2) stefánia (2) stevia (2) süllő (5) sültkrumpli (6) sült körte (2) sült oldalas (2) sült paradicsom (10) sütőpapír (3) sütőpor (8) sütőtök (4) szaft (2) szalonna (53) szárazbab (5) szárított élesztő (2) szárított paradicsom (2) szárzeller (18) szecsuáni bors (2) szeder (3) szegfűbors (5) szegfübors (28) szegfűgomba (4) szegfüszeg (6) szegfűszeg (6) szejtán (4) szélesmetélt (4) szemesbors (2) szerecsendió (45) szerecsendióvirág (37) szezámmag (10) szezámolaj (5) szibériai saláta (3) szilva (7) szilvalekvár (5) szilva eltevés (2) szinesbors (3) szív (3) szóda (2) szódabikarbóna (9) szójaszósz (20) szőlő (2) szőlőlevél (2) szörp (2) sztrapacska (3) szürkemarha (2) szuvidálás (3) szűzpecsenye (6) taco (2) tamarind (2) tárcsa (3) tarhonya (9) tarja (18) tárkony (6) tarlórépa (5) tartár (2) tbone (2) tej (69) tejfel (42) tejföl (68) tejszín (70) teljes kiőrlésű liszt (11) tepertő (6) tészta (5) tésztagép (3) thai (8) Thai csili (9) tinóru (3) tintahal (2) tócsi (4) tócsni (2) tofu (2) tojás (166) tojásfestés (2) tojáshab (3) tojás sárgája (6) tök (6) tokaszalonna (2) tőkehal (7) tökfőzelék (2) tökmag (2) töltött (4) töltöttkáposzta (3) töltött káposzta (3) tom yum (2) tonhal (3) töpörtő (2) töpörtyű (6) torma (5) törökmogyoró (6) torta (2) tortilla (4) trappista (7) tüdő (2) túró (24) TV paprika (5) tyúk (3) uborka (20) újhagyma (31) újkrumpli (12) új fokhagyma (2) úttörőgombóc (2) üvegtészta (2) vadas (2) vaddisznó (2) vagdalthús (2) vaj (166) Váncsa (2) vanília (21) vaníliakivonat (11) vaníliás cukor (9) vargánya (14) Varga Zsuzsi (3) vegeta (2) velő (4) velőscsont (7) vereshagyma (3) virsli (7) víz (13) vörösbor (13) vöröshagyma (96) vöröslencse (9) Vörös Homár (2) vörös káposzta (2) Worchestershire (15) zabpehely (5) zakuszka (3) zeller (44) zellergumó (26) zellerlevél (25) zellerszár (23) zöldbab (12) zöldbableves (2) zöldbors (2) zöldborsó (31) zöldpaprika (56) zöldség (3) zsálya (31) zselatin (4) zsemle (11) zsemlemorzsa (2) zserbó (2) zsír (43) zsíroskenyér (2) zúza (4) zuza (2) Címkefelhő

Leveles túrós batyu muffinformában

2016.12.02. 07:00 Andrass9

A nagylyány túrós batyut kért, amihez már meg is vette a túrót. Ez az USA-ban nem olyan egyszerû, mert nem mindenhol készítik, még kevesebb helyen árulják, lévén kicsi rá az igény.

25.jpg

Nem volt kedvem kelttésztát készíteni, ezért egy bolti leveles tésztát vettem hozzá, mert azzal is finom süti lesz. A muffinforma csak azért ugrott be, mert soha nem sikerül kicsorgás nélkül elkészítenem a batyukat ...

A többi hozzávalót megtaláltam idehaza:

  • 45 dkg túró (egy csomag tésztához elég lenne 35 dkg is, de ennyi volt itthon)
  • 2 tojás
  • 6 ek cukor (mert a lyány édesen szereti)
  • két marék mazsola
  • 1 dl rum vagy édes bor
  • 1 tk vaníliaaroma
  • 4 ek tejfel
  • 1/2 citrom reszelt héja és leve
  • 2 dkg vaj
  • 1 csomag leveles tészta (kicsomagoltam, hagytam kiolvadni)

10.jpg

Nem minden került fel a képre, mert menet közben improvizáltam. A túrót A Fickó szerint nem is úgy hívják, mint ami a csomagoláson van, mert õ jobban tudja még az amerikaiaknál is :)

Elõször is a mazsolát áztattam be a borba (a rum már elfogyott), és felmelegítettem a mikróban kb 70C-re, letakarva. Így szépen megpuhul. A túrót villával összetörtem, beleszórtam a cukrot, reszelt citromhéjat, egy kis csipet sót. Belekanalaztam a vaníliakivonatot.

11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg

Két tojás sárgáját és a tejfelt is beletettem a tálba. A mazsolát kivettem a lébõl, és feldaraboltam kisebbre, mert ezek óriásmazsolák voltak. A levét csendben elszopogattam. Végül összekevertem a túróval. Kicsit aggódtam, hogy túl híg lesz, ezért két evõkanál grízzel sürítettem rajta.

15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg

A megpuhult tésztát kinyújtottam kicsit, hogy legalább 16 darab 10x10-es kockát tudjak kivágni belõle. A muffin formát kivajaztam, és belehelyeztem a tésztalapokat, hogy a sarkok kilógjanak belõle. Mindegyikbe ment egy púpos evõkanál túrókeverék. Összecsomóztam a csúcsokat, hogy ne eressze ki a tölteléket (kieresztette, de a muffinforma megfogta).

19.jpg 20.jpg

A maradék túrónak elég volt 4 kocka tészta is, meg egy sima tepsi. Itt a kockák szélét kis tojással kentem meg, hátha jobban összeragad.

21.jpg 22.jpg

Megkentem a tojások felvert fehérjével. Egyszerre tettem be a sütõbe, és 180 fokon 25 perc alatt megsült.

23.jpg 24.jpg

Kitettem kihülni, de tányéros fotó nem lett - mire felértem az étkezõbe, elfogyott az egész.

A muffinforma magasabb, de a tészta szétnyílik, mert azt nem tojásoztam, míg a tepsis változat olyan klasszikus külsejû lett. Valószínûleg finom is volt, hogy olyan gyorsan elfogyott :)

Vigasztalásul álljon itt az unokám hálaadásnapi partijára készített pulyka. (Clementin, kivi, eper, kékáfonya, ananász, szőlő, körte.)

26.jpg

24 komment

Címkék: tojás túró citrom tejföl mazsola vaj cukor rum leveles tészta vaníliakivonat

A bejegyzés trackback címe:

https://blogkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr6312011880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isley 2016.12.02. 07:54:45

Klassz a batyu, de a pulyka még jobb :)

Dikusz 2016.12.02. 10:39:44

A pulyka tényleg klassz, saját ötlet alapján készült?
A túrósbatyuból én is kértem volna:)
A rum a batyu készítése előtt megvolt még, aztán hirtelen elfogyott, a helyettesítésére szánt borocska is köddé vált?
Ha nálam készülne ilyen batyu (fog is), és pálinka lenne az áztatóanyag, a töltelék sivatagszárazon kerülne be a tésztána:))

Topy 2016.12.02. 11:34:09

batyu rulez, pulyka király! :)

Dikusz 2016.12.02. 12:49:48

még egyet, ha nem haragszol: a töltelék összeállításakor nem tettem volna bele tojást. Ha nagyon száraz, akkor kicsivel több tejföl talán segít, hogy ne legyen száraz. Saját tapasztalat szintén, bár nem batyut készítettem akkor. Túrós pitét sütöttem, egész pontosan a recept szerint csináltam, nem úgy mint addig. A recept szerinti töltelék a tésztára öntve folyt. Azt hittem, elázik az egész, de nem, tökéletesen jó lett. Úgy látom, hogy folyósabb a tojástól lett, ezért tanácsoltam azt, hogy vagy ne tegyél bele tojglit, vagy kevesebbet kell bele rakni.

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.12.02. 15:28:18

@Dikusz: Nem értek veled egyet, ha nem haragszol. A töltelék ugyan nyersen folyósabb a sárgájától, viszont sülés közben a tojás megköt, így megszilárdítja a tölteléket. Én legalább is így tanultam, és ez még egyszer sem tévesztett meg ...
Ezen túl még jó ízt is ad hozzá :)

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.12.02. 15:29:20

@látjátok feleim szümtükkel: Püff neki! A batyu helyett a pulykakészítést kellett volna végigfotóznom :)

Waka · http://blogkocsma.blog.hu/ 2016.12.02. 17:12:28

Köszönök szépen! Megfogyva bár, de törve nem. Azért egy kiadós alvás rám férne. 9 órát ácsorogtam az egy szem üzemképes tűzhely mellett, 9 kiló csülök sütve, 8 kg krumpli pirítva.
A túrós batyut imádom, bár én kelt tésztából készítem mindig. Azért ezt a levelest is kipróbálom.
Most jött meg az udvari szállítóm Spanyolországból egy bő kiló kezeletlen citrommal. Kandírozott héj és dzsem lesz belőle.

látjátok feleim szümtükkel 2016.12.02. 17:25:45

@Andrass9:

De csakis unokástúl.:D

látjátok feleim szümtükkel 2016.12.02. 17:26:36

@Waka:

Krumplit főzni kellett volna, és a végén eg kicsit rápirítani.

Waka · http://blogkocsma.blog.hu/ 2016.12.02. 18:02:34

@látjátok feleim szümtükkel: Pontosan így készült, de két tepsiben fért csak el.

Dikusz 2016.12.02. 18:44:57

@Andrass9: dehogy haragszom:)
Írtam is a pités tapasztalatom, csak nem tudom, akkor mitől folyós általában a töltelék?

Dikusz 2016.12.02. 18:45:31

@Waka: van fotó róla? Legalább hadd lássuk:)

látjátok feleim szümtükkel 2016.12.02. 19:45:45

@Dikusz:

Andrass9 írta, hogy " Kicsit aggódtam, hogy túl híg lesz, ezért két evõkanál grízzel sürítettem rajta."

Minden cukros túrós töltelékbe kell valami sűrítő anyag, úgymint gríz, liszt, mert a tojás magában nem elég. Bár ha a fehérjét habbá verve a túróba keverjük, akkor nem annyira folyós, de a gríz/liszt ekkor sem árt.

Waka · http://blogkocsma.blog.hu/ 2016.12.02. 20:33:02

@Dikusz: A megkezdett tányérom: [url=http://www.kepfeltolto.com/kep/tegnap-1][img]http://static.kepfeltolto.com/big/2016/12/02/04edb4328364011985f9ee0f6eece7e1.jpg[/img][/url]

Waka · http://blogkocsma.blog.hu/ 2016.12.02. 20:35:56

@Waka: Igaz, a képen egy szelet tarja van, a csülök ilyen volt félkészen: www.kepfeltolto.com/kep/csueloek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.12.02. 20:48:59

@Waka: nyugtass meg hogy nem kecsap van rajta

Topy 2016.12.02. 23:40:09

@hagyma: bbq szósz lesz az, szerintem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.12.03. 00:55:39

@Topy: asse sokkal job, de egy hajszallal igen

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.12.03. 02:00:49

@hagyma: Remélem, hogy @Topy: -nak van igaza, mert a kecsapért ölnék!!!

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.12.03. 03:02:30

@Waka: Ebből küldhetnél két adagot!!!

Dikusz 2016.12.03. 07:48:03

@Waka: @Andrass9: hármat...... én is kérek egy adagot:)

Waka · http://blogkocsma.blog.hu/ 2016.12.03. 11:13:03

@Andrass9: @Dikusz: Küld fénypost.
@hagyma: Nem kecsap, BBQ szósz. A múltkor főztem egy adagot, azóta mindenhez kérik: blogkocsma.blog.hu/2015/05/28/tarcsan_tarja_ezzel-azzal