Gyorsan kellett valami vacsorát készíteni, amihez feleségem elõvett egy adag nagyon húsos sertés oldalast. Nyár van és nagyon meleg, így csak szabadtéri elkészítés jöhetett számításba.
Találtam két kisebb cukkínit, meg volt hagyma és fokhagyma is kéznél. Az oldalas darabokat alaposan megfûszereztem egy creol fûszerkeverékkel (csípõs és nagyon illatos keverék).
Mivel a fûszer sós volt, azonnal el is kellett készíteni, ezért szalvéta méretû alufóliákra hagymát karikáztam
rátettem a húst, amire durvára vágott fokhagymát rakosgattam
majd 3 karika centi castag cukkíni szeletettel fedtem be.
A fóliát alaposan lezártam.
A grillre helyeztem kb 45 percre és további grillezett cukkínivel tálaltam (amirõl persze kép már nem készült ...)
A fóliacsomagban remek szaft keletkezett, köszönhetõen a cukkíninek!